VIDEO. Fabrica de Poezie Vol. 24 | Ultima întâlnire din 2020 | Ediția de Revelion

Conceptul „Fabrica de Poezie” înseamnă mult mai mult decât întâlnirile unor oameni pasionați de versuri. Înseamnă emoții, zâmbete, curaj și prietenie.

Din noiembrie, ne-am văzut online. Nu se compară cu evenimentele din clubul fabrica sau Grădina Urbană. Dar chiar și așa, ne bucurăm de fiecare întrevedere, de fiecare poezie în parte…

Pe 29 decembrie, a avut loc Fabrica de Poezie Vol. 24, adică ediția de Revelion, ultima întâlnire din 2020. Am postat imaginile pentru că, uitându-mă în spate, mereu mă întorc la astfel de amintiri. Sper să vă placă! Vor mai veni în scurt timp și alte clipuri, dar de la întâlnirile offline. De-abia aștept să le pun cap la cap și să vi le arăt.

Pe 15 ianuarie, Fabrica de Poezie împlinește 2 ani! Ne vom vedea atunci pe la 7 seara și vom avea o ediție cu totul specială. Urmăriți pagina de facebook Fabrica de Poezie pentru că vom posta detalii despre eveniment. Pe site, pe 15 ianuarie, vor apărea 24 de articole cu și despre Mihai Eminescu, Ziua Națională a Culturii sau fel de fel de texte în versuri sau proză.

Dar, până atunci, vă las aici imaginile de la ultima întâlnire din 2020.

Fabrica de Poezie Vol. 24

Georgiana Mihăilă
contact@opisicaneagra.ro | Website | + posts

I want to live a life worth writing about.

Poezia îmi permite să-mi transform focul interior în dureri silabisite. Îmi este cel mai bun prieten și călău, pacea negăsită și măsura insomniilor.

Ce părere ai?

error: Content is protected !!