Fabrica de Poezie Vol. 20 – în Grădina Urbană

După această perioadă (prea lungă) în care, din cauza pandemiei, am fost nevoiți să ne vedem online sau în grupuri restrânse, iată că a venit și momentul anunțului mult așteptat:

Ne revedem offline la Fabrica de Poezie Vol. 20!

De această dată, întâlnirea cu numărul 20 va avea loc în Grădina Urbană, un loc deosebit din centrul Bucureștilor (str. Batiștei, nr. 14). Terasa este situată la 3 minute de metrou Universitate, în spatele Hotelului Intercontinental.

Când? Luni, 24 august, începând cu ora 18:30.

Vom respecta regulile de distanțare socială, iar gazdele s-au asigurat că ne vom desfășura evenimentul în condiții de siguranță pentru sănătatea noastră.

Pentru că locurile sunt limitate, vă rugăm să trimiteți mesaj pentru rezervare pe pagina de facebook Fabrica de Poezie sau către Georgiana Mihăilă.

Ce se întâmplă la întâlnirile Fabrica de Poezie?

Pentru cei ce nu știu nimic despre noi, vă spunem că Fabrica de Poezie reprezintă o idee. Ideea unui eveniment lunar ce stă sub semnul versurilor – ale noastre sau ale altor autori (deja) cunoscuți. Sau nu.

Fabrica de Poezie Vol. 3 – club fabrica

Pe scurt, ne întâlnim o dată pe lună să recităm poezii, să mai vorbim, să socializăm, să stăm la o bere sau un pahar cu vin. Totul într-o atmosferă relaxată. Nu suntem un cenaclu, ci o idee. Chilleanu’ pe versuri. Cu sau fără rimă.

Mai multe, mai pe larg, aici.

Ne vedem luni, da?

Ce părere ai?

error: Content is protected !!