Despre Fabrica de Poezie

Fabrica de poezie este un proiect care a luat naștere pe 15 ianuarie 2019, din dorința de a aduna laolaltă iubitorii de versuri, poeți sau public.

Întâlnirile noastre au loc lunar în club fabrica (Str. 11 iunie, Nr. 50, București), în parc sau, mai nou, online pe zoom.us.

Vă invităm să ne urmăriți pe Facebook pentru mai multe detalii despre următoarele întrevederi. Postăm zilnic poezii, ale noastre sau ale autorilor clasici, contemporani, deja consacrați. Avem și un grup omonim – Grup Fabrica de Poezie – unde discutăm „între noi” despre mai multe subiecte.

Printre „semnele” rămase în timp se numără și revista Fabrica de poezie – Ediție ANiversară, editată cu ocazia împlinirii unui an. La mai mulți!

Dacă îți dorești să publici și tu pe fabricadepoezie.ro și să intri în „câmpul muncii”, trimite-ne textele tale la adresa de e-mail contact [at] fabricadepoezie.ro. Condiții (minime):

  • textele să fie creație proprie (versuri, proză scurtă, cronici, recenzii);
  • o fotografie (cu voi și/sau ce considerați că se potrivește în context, menționați și sursa, dacă nu este din arhiva personală)
  • câteva detalii despre voi (ca autori – nume, pseudonim, link către bloguri personale sau pagini de facebook etc.)

Odată cu trimiterea materialelor, vă dați acordul (implicit) pentru publicarea lor pe site.

Tematica: versuri sau proză scurtă (creații proprii), recenzii (volume de versuri sau proză), cronici de film și teatru.

Important! Trimiterea textelor nu garantează faptul că ele vor fi publicate.


Dacă dorești să vezi câteva imagini de la întâlnirile noastre, dă click pe linkul de mai jos. Dacă îți place, poți da un Subscribe canalului de YouTube.

Mulțumim pentru susținere!


error: Content is protected !!