Fabrica de Poezie și omiedesemne.ro | Apariții media

De-a lungul timpului, articolele publicate pe fabricadepoezie.ro au fost distribuite în social media, pe conturile celor ce au apărut aici cu diferite ocazii.

În privința aparițiilor media, nu am ținut seama îndeaproape de acestea, dar ne-am bucurat atunci când am primit semne că am fost menționați pe un alt site. Astăzi…

Fabrica de Poezie și omiedesemne.ro

Deși articolul ce trimite către noi nu a fost, în sine, despre Fabrica de Poezie, ci o menționare a sursei foto, ne bucurăm că suntem relevanți în căutările pe Google, ne situăm „sus” pe subiecte ce țin de versuri și nu numai. 🙂

Poemiercuri: patru poeme de George Almosnino din „Fotoliul verde”

După cum spune și titlul articolului, Gelu Diaconu, autorul, ne trece în revistă patru poeme semnate de George Almosnino, pe lângă câteva gânduri de început. Găsiți întregul articol aici.

Fotografie: Pagina de facebook Nora Iuga

Dacă doriți să recitiți articolul despre George Almosnino, publicat de Georgiana Mihăilă pe fabricadepoezie.ro, dați click aici.


PS: Dacă ați publicat sau ați văzut articole despre noi, ne puteți da veste pe e-mail contact@fabricadepoezie.ro sau mesaj privat pe conturile noastre de Facebook și Instagram.

Website | + posts

Ce părere ai?

error: Content is protected !!