Maria Dojană

Maria Dojană este născută pe data de 6 august 2005 și este autoarea a trei cărți. Pasiunea ei este poezia și iubește să își exprime sentimentele cu ajutorul versurilor.

De asemenea, îndrăgește cititul, prin intermediul acestuia creându-și propriul univers.

Fiecare poezie creată de mine reprezintă o dorință, o speranță ce odată a prins aripi și s-a imprimat într-un tablou divin. Consider că de multe ori uităm să apreciem frumosul în căutarea lucrurilor mult prea puțin valoroase decât cele pe care le avem deja, dar cărora nu le simțim prezența din cauza preocupărilor absurde pe care le deținem.

Așadar, eu încerc să văd frumosul în cele mai mărunte lucruri. Cred că cel mai mult iubesc să privesc stelele. Îmi place să cred că undeva, cineva admiră aceleași stele pe care le admir și eu, cu toții având bolta cerească drept acoperiș.

Cât despre scris… Este un mod de a trăi. Investesc o infinitate de sentimente în tot ceea ce creez, cu dorința de a transmite mai departe.

Aș vrea să închei prin a spune că obișnuiesc să scriu ceea ce simt, iar acest lucru este vizibil în fiecare poezie în parte. Pe cei ce vreți să mă cunoașteți vă invit să o faceți prin perspectiva propriilor mele creații. (Maria Dojană)

error: Content is protected !!